keskiviikko 25. tammikuuta 2017

TIISTAI 10.1.2017, 16+1

"Maha on viime viikon aikana pullahtanut oikein kunnolla esiin, kireissä vaatteissa mahan näkee oikein kunnolla ja löysätkään vaatteet eivät enää kovin kauaa peitä.

Tunsin eilen jälleen kaksi kertaa liikkeesi. Liikkeet ovat vielä hentoja, mutta eilen uskoin ne taas tunnistavani kaikkien muiden tuntemusten seasta. Ensimmäisen kerran isin kanssa kaupan kassajonossa vasemmalla alhaalla tuntui pienet napautukset ja samoin illalla ystävän kanssa kahvilla ollessamme. Ihanaa tuntea sinun liikkuvan <3 toivottavasti liikkeiden tunnistamisesta tulisi säännöllisempää.

Rasmuksen kuolinpäivänä 3.1. oli myös kontrollikäynti sairaalassa. Rasmus kuoli seitsemältä aamulla ja lähdimme sairaalalta yhdeksän jälkeen - tänä vuonna sinun aikasi oli tasan yhdeksältä. Olo oli ristiriitainen: vuosi sitten lähdimme sairaalalta, nyt palasin sinne. Ovet kävivät, mutta tällä kertaa toiseen suuntaan. Vuosi sitten lähdimme hirveän tuskan kanssa, nyt palasin toivon kipinän kanssa.

Helpotus oli suuri, kun sinulla (ja minullakin) oli kaikki hyvin. Ehkä käynti helpotti yleistäkin oloa, sillä kuolinpäivä ei ollutkaan lainkaan niin paha kuin olin kuvitellut. Sinä rakas tuot toivoa <3

Olen ollut yllättävän rauhallinen. Oletin, että en pystyisi huoleltani rauhoittumaan lainkaan. Ennen jokaista ultraa pelkään kovasti, että jokin on huonosti ja vessassa käydessäni tarkastan paperin todella tarkasti aina. Silti yleisajatukset ovat toiveikkaita ja luottavaisia. Toivottavasti nämä ajatukset pysyvät <3

Rakenneultra on 7.2.2017, tätä ennen ei ole muita käyntejä. Seuraava neuvola on vasta 20.2.2017. Rakenneultran tekee äitiyspoliklinikan lääkäri ja samassa yhteydessä käydään läpi Rasmuksen synnytystä. Pyysin tätä erikseen, sillä synnytys oli erilainen kuin keskivertosynnytys - haluan tietää ennen sinun synnytystä, mikä on tavallista ja mikä johtui siitä, että Rasmus oli pikkukeskonen. Ihanaa, että kaikki nämä otetaan huomioon.

Verensokerit ovat pysyneet edelleen hyvinä, vaikka joulun aikaan ruokailu on ollut hivenen epäterveellistä. Painokin oli 3.1.2017 edelleen lähtöpainoa alhaisempi. Tänään kävin salillakin. Salitreeni hieman pelottaa etenkin, kun tyyliltäni olen kaikki tai ei mitään -ihminen ja tottunut vetämään täysillä. Keskityn yläkroppaan, jotta sinunkin kantaminen ja hoitaminen sujuisi paremmin.

Ihanaa, kun valitsit meidät <3"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti